Elefanten!

haha... Nu blir det bilder på den virkade elefanten.. :P (Den har inga ögon än) men visar den ändå ;P

       
       


:)

Måndag28November

Idag känner jag mig jättesjuk och less... Har sovit dåligt och vill bara gå och lägga mig. Så jag tror jag ska göra det :)

Idag har jag jobbat 10 timmar.. Inte kul och jag är hur less som helst! Skulle vilja vara hemma imorrn.. :/ Känns som jag har feber, menmen jag tror inte jag har det..

Imorrn 8 timmars jobb
Onsdag 10 timmars jobb..

Det kommer bli jobbiga dagar framöver när man är sjuk, men det blir ju ganska mycket pengar också ;)

Jag hoppas på att jag vaknar piggare imorgon! :D


God natt!

Puss

:)

Idag har jag jobbat.. Helt slut i huvet, som vanligt!

Direkt efter jobbet så for jag till Nordmaling för att simma. Det var nice och jätteskönt! Nu ska jag sattsa järnet på det här. Jajjemen! ;)

Sen i brist på annat att säga så ska jag lägga upp en bild som finns i datorn redan ;) En bild från SM i Maj! :D Saknar! 

  


Så... Vintern har precis börjat och jag saknar sommaren och längtar tills det blir sommar igen! :)


Puss

Onsdag

Idag hade jag en asjobbig dag på jobbet.. Trött redan innan jag kom dit och det har fortsatt hela dagen ut. Så nu har jag virkat ett tag och ska nu krypa ner under duntäcket och förhoppningsvis sova gott! ;)

En sak bara..
Jag va å simmade igår. ÅH! Lätt att jag ska fortsätta med det. Hur skönt som helst och tydligen ganska bra träning! Nu ska jag dit imorgon igen och simma. Kankse det blir fler gånger i veckan, får se om det. Jag taggar simning i fortsättningen!

Jag har fortfarande inte tagit kort på min virkade elefant.. Men det kommer. Jag tänker på det varje kväll, men varje kväll känns det jobbigt att hämta kameran och sedan bråka med vårat internet som är så sjukt segt.. Så bäst jag gör det i helgen! haha


Men nu ska jag sova! :)

God natt!

Puss

Måndag

Nu har man gjort bort 9 timmars arbetsdag! :) dagarna går ändå fort när man jobbar. Vi var på badet idag med skolan. Jag skulle ju aggera en manlig lärare, så jag fick för första gången gå in på killarnas! haha Kändes faktiskt HELT fel. Men någon måste ju kolla så att grabbarna i 1an-2an sköter sig. Då var det jag som skulle det.. haha! Herregud! Jag kände mig helt felplacerad.. Och om jag kunde ha spelat in minerna på killarna som kom in som säkert gick i 7an-9an. Gud vilken chock dom fick när dom fick se en tjej sitta där. Ojojoj.. Jag vill helst inte göra om det! :P haha Jag tyckte det var mest pinsamt!


Nu ska jag virka :)


Puss

Söndagkväll

Nu har jag snart gjort klart min virkade elefant :P haha! Jag ska bara sy några ögon så ska jag försöka ta kort på den och visa den! (Om jag kommer ihåg)

Jag har haft en skön helg. Inte så stressig och bara lugn. Hur skönt som helst! Så.. Jag funderar på att gå och lägga mig typ.?

Jag har ont i huvet och är less.. och då har det ändå varit en lugn helg! Herregud hur ska jag klara av en arbetsvecka? :S Jag får väl göra så gott jag kan helt enkelt. Jag är sjuk och det känns som det aldrig går över. Så jag ska nog gå och lägga mig tidigt och HOPPAS på att jag är lite mera frisk imorgon :P haha! Hoppas kan man ju alltid göra? (A)

Jag måste få säga att jag vill som bara bort.. Jag vet inte hur länge men jag skulle så gärna vilja fara bort ett tag och bara träffa nya människor och vara bland folk som inte känner en och få känna på hur det känns. Samtidigt som jag vill ju ändå vara nära vänner och familj. Men tänk om man fick fara och jobba någon annan stans.. (typ Norge) känns surt att det inte blev av.. Jag ska försöka spara mer pengar och kolla om jag kan fara snart :) För jag vill verkligen dit! Helst NU! :P Eller.... Jag vill gärna fira jul hemma först ;)


God natt

Puss

Virkar

Nu sitter jag och virkar samtidigt som jag ser på Bingolotto :P Faktiskt ganska mysikt :) Länge sedan man såg på det men ikväll var det grymt kul att titta på! Faktiskt..

Idag har det varit en ganska bra dag på jobbet. Skönare än igår. Jobbade 10 timmar igår men det blev bara 6 idag så jag fick ta igen mig lite nu ikväll. Har aldrig jobbat på fritids förut heller... men det går faktiskt bra :) Lite jobbigt för hjärnan men är kul att få prova på att jobba med lite äldre barn också än att bara jobba på dagis!

Jag har inte sovit bra på säkert 3 veckor... Känns konstigt och mina blå ringar under ögonen blir bara mörkare och mörkare... hur gör man för att lyckas sova bra? Har ingen aning. Jag lägger mig tidigt så jag åtminstonde ska få tillräckligt med timmars sömn. MEN. Än fast om jag sover i 8 timmar minst så är jag ändå inte utvilad för då har jag antingen drömt någon mardrömm eller så har jag vaknat när jag vänt mig osvosvosvosv... aja... hoppas jag får sova gott någon gång framöver iaf ;)

På tal om drömmar.. Ni som vet att jag drömmer helt sjuka drömmar kommer nog inte förvånas av den här drömmen. Men jag drömde att jag klättrade upp för en brant backe. När jag kom upp så stod det massa bilar i närheten av kanten på en väg. Bakom bilarna så stod det några hus.. Sedan kom det som ett samhälle. Men iaf så var jag ju så trött efter att jag klättrat upp för backen så jag lutade mig mot en gammal ganska stor bil med flak.. Brun var den.. Den började rulla för antagligen så var inte handbromsen i eller så var handbromsen paj. SÅ... till min stora panik försökte jag verkligen få den att INTE rulla utför typ stupet/backen... Men... den for naturligtvis dit.. Så. en krossad bil och en man i byn såg att det var mitt fel vilket resulterade i att hela byn började typ hata mig och förfölja mig. GAH... helt sjuka drömmar men så sjukt jobbiga.. HAHA herregud.. jag kanske låter psykiskt sjuk xD förföljd av byfolket... Aja.. Det var en drömm iaf :P


Btw: Virkningen går sjukt bra ;) Kanske kan lägga upp en bild sen på hur det blir ;) Om jag kommer igår! haha

Nu ska jag se klart bingolotto ;)

Puss <3

;)

Saknar balen och hur man var/kände då :)



Kände mig jätteglad och jättefin <3

...

Nu blir det så att jag inte far till Norge.. Hur tråkigt det än känns så kan jag inte betala den lägenheten själv... Men jag får väl stanna hemma och ta nya tag och sattsa om och tagga gärnet tills jag kanske kan dra iväg senare :D Hoppas på det :P


Nu sitter jag iaf hos farfar :) Mysigt. Mina 3 fastrar är här dom också! Trevligt att få träffa dom med tanke på att man inte träffar dom så ofta :P


Vi ska väl snart fara hem och äta. Jag vill inte hem. Känns inge bra och se alla flyttkartonger stå proppfulla på mitt rum.. Rummet är ett kaos utan dess like men jag orkar typ inte göra något åt det... tyvär. Får se om jag orkar ta tag i det senare :)


aja


Hare gött alla! :)

Puss<3

jadu

Nu är det onsdag och på lördag så blir det nog att jag flyttar... Inte var som helst utan till Norge! :O


Så... jag har packat i flera veckor.. men nu är det verkligen på riktigt! SHIT vad mycket jag har att göra dom här sista dagarna alltså! ojojoj..... Liiiite ångest men det känns kul på samma gång :) Håll tummarna för att jag klarar mig. haha



Hare gött
RSS 2.0