Tjoho!

Idag for jag till stan för att handla mat.. Hade bjudit hem Ellen, Micke och Erik på lunch/middag.. Det blev fläskfilé men klyftpotatis och lite blandat! Mumms kan jag säga!! Hur gott som helst! Bankade filebitar till smala plättar och stakte dom med krydda! Jag trodde inte att de skulle bli SÅ gott som de blev.. Så vi var ganska stolta jag och Ellen!

Sen hade vi en uppvinsning ikväll som gruppen fick 200 kr var för! och vi kanske dansade 5 min var xD sjukt Naijs!! Så jag känner mej typ rik nu! HAHA

Sen började Ellen och Erik buggkurs idag sopm dom tyckte var jätte roligt! Så nu har Ellen ännu en anledning att vara här mer!

Menmen.. Jag vet inge mer att skriva :P

så hare gött!

Puss!!

Ja du..

Va till vårdcentralen igår för mina utslag i ansiktet.. Dom viste inte va det var så de va bara att åka tillbaka till Umeå från Nordmailng.. SUCK!! Så det blev tillbaka idag och träffa en läkare.. Han viste inte riktigt heller vad det var.. Men jag fick iaf en salva mot svinkoppor ifall det skulle råka vara det! Men de var inget som visade starkt på att de var det.. Jobbigt! Har sett ut som jag vet inte vad i 1 vecka nu.. Känns ännu mer Jobbigt!! Ska smörja med salvan jag fick och hoppas på att det blir bättre..

Ellen var hos mig igår! Jätte roligt!! Mumma!! Käkade bara liiiiiiite för mycket godis kanske.. :P hihi Men godis e gött!! HAHA Puss på dig Ellen!

Nu sitter jag bara och slöar mig och det är faktiskt ganska skönt.. Känns som klockan är jätte mkt mer än vad den är..  De är redan onsdag! :( halva lovet har gått... Tråkigt kan jag lova!

Men.. hare gött!

Puss!

Tjoho!

Varit hemma i Hummlis i helgen som är = inget internet...

Men helgen iaf! I lördags blev det upp tidigt, fara till Härnösand på bugg- dubbelbuggtävling.

Först blev de dubbelbugg där vi var 4 trios. Efter vi dansat så kändes de inte så bra faktiskt.. Jag tyckte att vi hade kunnat göra mer men.. när man väl dansat så går de inte att göra nått åt. Haha! Lisa råkade sparka Felix i ansiktet när vi dansade också, Men Felix kämpade på bra! Blev bara ett litet blåöga..
När vi skulle få veta vilka par som kommit på pallen så satt vi spända bakom scenen, speakern ropade upp 3:an.. 2:an..  när sedan 1:an va kvar var det vårann trio och en annan trio från Umeå som vi tränar med! Jag var helt övertygad om att dom vunnit eftersom att det inte kändes så bra för oss.. Men! :O Jag fick shock när dom ropade upp oss som 1:a!! När vi sprang in på golvet så började jag grina av glädje.. som resulterade i inte så fina bilder xD haha försök se glad ut när ni grinar.. Inte så lätt xD haha! Sen fick vi sista poänget som vi behövde för att få tävla SM nästa år! så då blev man lite extra glad!! :D

Sen var det Buggen kvar.
Där var vi också 4 par.. När vi dansat så kändes det faktiskt bra, Men jag hade ingen aning om hur det skulle gå.. :P
Men Jag blev jävligt glad när vi vann där med! Men jag började inte grina den här gången iaf xD haha Men i Buggen har vi 3 poäng kvar för att få tävla SM. Men vi får försöka i Skellefteå och Ulricehamn om några veckor! Känns roligt!

Det som dock inte känns så kul är at vi ska tävla mot min tränare i Skellefteå om 2 helger :O Men vi får tagga gärnet!!

Sen på söndagen blev de bara Vila!! Mumms!!! ;) haha

 

Häjj Häjj

Hej!
Nu har jag då fått hjälp att skaffa en blogg som jag inte riktigt vet hur man använder... Men det blir säkert bra!
Tinika hjälpte mig igår kväll och jag var väldigt trött så... Tinika du måste nog hjälpa mig igen xD haha!

Men jag har inget specielt att skriva förutom att vi började halv 11 idag och slutade halv 12 så jag har haft en skön dag idag! haha
Imorgon blir även en naijs dag med Form i 2 timmar sen slutar jag! Sen äre LOV!! Taggar till 1000!!!! Mumms!

Men hare gött alla människor!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0