.....

Känner inte för nått just nu! Men har massa skolarbete.. Men de löser sig säkert! Eller de brukar de göra!

Längtar till Jullovet kan jag lova!! Men de jag längtar mest till  är nog julmyset med låter som spelas, ljus som tänds och bara vara med familjen! Saknar familjen jätte mycket! Skolan tar upp så mycket tid, har inte träffat många på evigheter!  Men på jullovet, DÅ ska jag hem och umgås med familjen!!


Mysigt kan jag lova!
Julen kom till mig!!


Puss

:)

Föresten..
GRATTIS
EMMA LINDSTRÖM
15 år!

17/11-08

Helgen! På Fredag hände det en hemlis som ingen i min familj förutom mamma och pappa visste om, min älsta bror gifte sig!! Hur kul som helst!! :D ska se bilder snart!!

Bar av med tåg på fredagkväll 20.20..  framme i Ulricehamn vad 1 på lördag! :D
På tävlingen var vi väldigt trötta efter nattens resta.. Jätte jobbigt.. Men vi gjorde oss i ordning och klädde på oss för att värma upp inför tävlingen! Sen blev man bara mer och mer nervös.. Men även mer taggad! Vi skulle börja med dubbeln. De känndes bra, efter semifinalsdansen så känndes det som att de gick riktigt bra och vi hoppasdes på att gå vidare till final, och de gjorde vi! så glada stälde vi upp oss igen för att dansa! När vi dansat finalen så trodde åtminstonde jag att vi skulle komma 4.. Men så blev de inte utan vi kom slutligen 3 :D jätte kul!

När vi sedan skulle dansa bugg så var både jag och Felix och alla dom andra väldigt trötta men vi bestämde oss för att köra gärnet. Vi dansade kvertsfinal och tyckte att de gick bra, som även tog oss till semifinal. Men där tog det stop, när vi dansat semin så gick vi inte vidare til final utan slutade på en delad 7:e plats med 2 st till.. De var 6 st som gick vidare till final, så de va lite surt.. Menmen, vi kommer igen ;D HAHA

På kvällen skulle vi sova i nån gympasal och jag var väldigt trött, men vi gick ändå inte å la oss direkt utan somnade kanske halv 1, där ikring :P

Nästa morgon så klev vi upp och for å handla frukost och lunch, för de va en lång resa hem.. bussen mot Göteborg från Ulricehamn gick 10.18 och vi var framme i Göteborg kring 12! Drygt att åka buss så länge.. Men vi körde förbi Liseberg så de fick man en liten glimt av! hihi  Sen hoppade vi på tåget mot Stockholm som gick 12.42.. Den tågresan tog väldigt lång tid, jag och Frida sov typ på varandra.. haha. Jag fick den där kännslan man får ibland att någon kollar på en och när jag kollade upp så satt de en tjej och kollade rakt på mig och Frida, men när hon såg att jag kollade på henne vände hon snabbt bort huvet! haha! Vi var iaf framme i Stockholm 16.03 typ och nästa tåg mot Härnösnad gick 16.30.. Så vi han inte springa och handla mat utan de blev mat från tåget. För min del blev det en pastasallad men skinka och ost! Ganska gott faktiskt, men ganska dyrt.. Men magen måste ha mat ;)

På tåget mot Härnösand gick det lite fortare för jag och Frida hade kul med hennes mobil osv ;) hahahaha! Oförglömligt!!

Vi var iallafall i Härnösand 20.40 och bussen hem mot Umeå skulle gå 21.00. När vi hoppat på den så va de en film som vi såg så det gick ganska fort ändå! Vi var hemma i Umeå 00.00! Efter en dryg dag med buss och tåg.

I morse så var jag ganska död kan jag ju lova!! Men men.. De har de varit värt de!!

Ellen är här hos mig nu och vi är så trötta att båda skrattar mesta hela tiden ;) Hur kul som helst när man är på de humöret!! ;D

Taggar Dansbandsveckan på Öland i sommar!!!!!!!   hihi

Puss på er alla!!

Nu bär de av!!

...till Ulricehamn på tävling!!! Taggar hur mycke som helst!! Men nästan 14 timmars resa hem taggar jag inte... Men det bli säkert bra! ;D Hoopas de iaf... Men vi ska iaf tävla i både dubbelbugg och bugg och jag hoppas verkligen att vi tar dom 2 sista poängen i buggen!! Skulle vara så roligt! :D :D Men man får dansa sitt bästa och se vart de bär! Håll gärna tummarna för oss!

Vi ska åka tåg nu kl 20.20 och är nere vid 12.00 imorgon. Jag hoppas verkligen att vi inte kommer sent för vårat tävling börjar typ 14.00 och då måste vi vara färdiga :O Men de löser sig säkert :D

Menmen..

Taggar Öland nästa sommar! Dansbandsveckan på Öland!! jag hoppas på att de bli hur bra som helst!!! Och de lär de bli! ;)

Men hare gött allihopa!!

Puss!

...

Måste ju bara få säga att jag är HUR TAGGADE SOM HELST på att fara till Öland nästa sommar! Kommer att längta ihjäl mig!!! Men de går nog fort... haha Pappar till 1 000 000er!! Tänkte bara tala om de ;P

Puss!

hoho

Hemlisar! hihi

9/11-08

Helgen!
Ellen kom til min i Hummlis i fredags! Vi såg på tv och feta oss med godsaker... Mumma! Sen pratade vi ett tag och jag kom på en rolig grej man kan göra, vi skulle skriva ner hur vi tror att våra liv kommer att se ut om 10 år sen spara de och läsa det om 10 år! så vi började skriva och skrattade samtidiogt åt hur kul vi kommer att ha när vi sedan läser det! Klockan blev halv 1 och vi konstaterade att vi skulle behöva kliva upp halv 6 för jag skulle på tävling i Skellefteå och Ellen skulle med, så vi blev stressade, släckte lyset och somnade ganska fort! På morgonen hade jag drömt att jag haft senadrag på natten, Men så va de inte hutan jag hade verkligen haft de! Så när jag ställde mig upp så kunde jag knappt gå! Suck! Men jag härdade och gick på och maserade vaden, tillslut va det nästan borta!

På tävlingen gick de även väldigt bra för UDI överlag! Hade väldigt många på pallen! Hur kul som helst! För oss så kom vi 2:a i Dubbeln! Jätte roligt! Våran tränare kom på 1:a platts, och jag hade inte räknat med att ta dem, men nog försökte vi allt! :P haha! Buggen gick också bra! Vi var 3 par och vi vann! så nu har vi bara 2 poäng kvar tills vi går upp till Junior B!! Weiiiii! Frida och André vann även deras bugg och tog deras sista poäng! Jätte roligt!!!! :D :D

Sen for Mamma, Pappa, Ellen och jag å käka i Skellefteå. Sen bar det av till Skelleftehamn och dansa på rotan! Det var jätte roligt! En perfekt dag! Dansade med många som va hur duktiga som halt på att dansa! Så tack alla för en jätte trevlig kväll!!

Sen åkte vi bil till Umeå! Jag höll mig vaken tills vi hade paserat Robertsfors! men jag var ändå vaken länge! sen när jag och Ellen kom hit till lägenheten så pratade vi ett tag sen somnade vi ganska fort när vi slutat! xD slutkörda...

Idag va de ju farsdag, och jag viste inte vad jag skulle ge pappa, så det blev en noblesse ask men choklad :] Men han såg glad ut iaf så jag tror att han tyckte de va kul! :D så det blev tårta och mycket gott!! Mumms!

Menmen! Läxan väntar! Suck!!!

Puss!

                                       

4/11-08

Ja.. Tisdag! For till Hummlis igår för jag skulle till doktorn idag i Nordmaling igen för mina utslag i ansiktet! Fick vänta ett bra tag på att få komma in.. När doktorn väl ropade upp oss så kollade han snabbt på mitt ansikte och sa de är de.. du får penicillin! Jag blev så arg! då har man släpat sej till Nordmaling för att få höra att de är vad dom trott det vara och få medecin direjt! Hade jag verkligen behövt fara dit! DRYGT! Men nu har jag iaf fått peicillin så jag hoppas på att de försvinner!! Så nu hoppas jag på att dom är borta inna helgen så jag kan sminka mej som vanligt folk på tävlingen!

Som jag nyss sa! TÄVLING I HELGEN!!! Tagga Tagga Tagga!! Hoppas det går bra :D Sen på kvällen ska jag å Ellen på dans! Ska bli sjukt kul! Tagga Tagga Tagga! xD haha

Menmen! Utslagen är mindre iaf så jag hoppas att dom snart är borta! :}

PUSS!!

2/11-08

Sista dagen på lovet!! SUCK! Känns jätte jobbigt! Jag har verkligen inte gjort mycket på lovet men de har faktiskt också varit ganska skönt att bara vila.. Men de jag har gjort har varit väldigt roligt!!

Igår va jag hos Jossan! De va roligt, men lite tråkigt att jag blev trött så tidigt.. Så jag skulle säga att de va en väldigt lyckad kväll!

Idag blev de bara slappar dagen! skönt med en sådan dag innan skolan börjar.. För sen blir det tillbaka till läxor och skit! FAN!!

Orkar inte skriva mer...... Oops!

Hare gött
PUSS!!
RSS 2.0