ja....

Nu har jag varit hemma i 2 dagar.. Va på skolan i måndags men orkade typ ingenting.. Somnade till på alla lektioner. Men inte så konstigt då man nästan inte sovit något på flera dagar! Så jag och mamma for in på akuten på måndagkväll och läkaren sa att jag skulle fara hem till Hummelholm och stanna hemma hela veckan.. Så jag for hem med mamma och har vilat i 2 dagar, och det har faktiskt blivit lite bättre! Jag hat sovit i stort sett hela natten inatt, utan alla jobbiga magkramper. Så idag är jag både piggare och kan äta mer. Jag vägde mig i måndags och då hade jag gått ner ca 3 kilo sen i onsdag... Men det känns som att det går åt rätt håll iaf! Missar kanske mycke i skolan men jag kan ändå inte ge fullt ut om jag har såhär ont.. Men magkatarr är väl inget man ska bluda för heller! Så jag vilar och hoppas att jag är helt återställd på måndag så jag kan gå till skolan :) De va lite om hur jag mår nu!
Menmen..

Hare gött

PUSS

Sjukdag

Idag har jag varit hemma från skolan (för att jag varit sjuk) för första gången på länge! Har så sjukt ont i magen.. I natt trodde jag att det va magsjuka, men jag har inte spytt eller så, så mamma trodde at det var min magkattarr som kommit tillbaka.. Menmen får se hur det blir :) Det blir säkert bra snart! Men jag tror nog inte att jag far till skolan imorgon heller.. Får se hur det känns :)

Hare gött
PUSS

Bio

Snart blire Twilight en gång till! :D :D Bara några timmar kvar! Jippiiiiii!!! Tagga! Så sjukt bra film! :D :D

aja.. Hare gött


Puss

Bio

Snart blire Twilight en gång till! :D :D Bara några timmar kvar! Jippiiiiii!!! Tagga! Så sjukt bra film! :D :D

aja.. Hare gött


Puss

Sista dagen på lovet

Sista dagen på lovet.. SUCK!! Känns jobbigt Men ändå kul att träffa kompisarna och intedega hela tiden.. Jag blir så seg på lov ;P haha Men lovet har varit hur bra som helst! Har för det mesta bara tagit det lungt och så vidare :) Känns iaf som att man är ordentligt utvilad inför skolan iaf :)

Menmen
Va i Borgafjäll från Fredag till Lördag med Lisa, Felix och André :) Huuuuuuur kul som helst! Jätte fint och mysigt, bodde på hotel och åkte skidor och gick på spa.. Hade en uppvisning på fredakväll i Rockabilly tema :) Skit kul ;) Jag kännde mig ganska snygg med rullarna i håret på dagen xD NOT... Men det blev finare när man tagit ut rullarna ;) haha Va en upplevelse att ha sånna kläder och så :D Jätte kul :)




Sjukt kul!!

Puss på er alla!

2Januari 2009

Jaha.. Idag blev man väckt kvart över 8 för att mamma trodde att jag skulle klippa mig 9.00 och inte 21.00 :O Suck ;) men somnade om iaf :P haha

Sen bar det iväg till Nordmaling för att ta den sista Gardasil sprutan. Känns bra att ha de bortgjort nu. Jag HATAR sprutor :S Menmen de gick bra!

Sen for jag till Häggströms för att kika om jag hitta nå roliga kläder, men de blev inget. Träffade Ellen iaf!! weiiii!! ;)

Sen for man hem och skulle läsa en bok men det blev att jag somnade istället.. Sov typ i 4 timmar. opss.. ;P haha  men de va skönt!!

Sen for jag iaf och klippte mig kl 21.00 och kom hem för ett tag sedan :D Jag är väldigt nöjd. Det blev samma frisyr som jag hade när jag klippte mig sist ;) Men jag kände för det igen :P haha

aja..

God natt!! SOV GOTT!! ;)
Hare gött alla!

PUSS

1

Nyår! Helt underbart kul! ;D

Puss
RSS 2.0