Babbla babbla

hihi


jadu... Idag = En väldigt PIGG och glad dag för mig :) Helt annorlunda kännsla.. tråkigt nog.. :P haha Önskar att man kunde få vara så här pigg oftare. Fast.. jag somnade typ 10 igårkväll och vaknade halv 8 i morse så (A) Jag har sovit ut i min underbara säng kan jag lova! :)

Idag på jobbet (jag jobbar på dagis) så var det nära på att jag skulle tappa piggheten och bli trött! :O För..... Vi hade läsvila med typ.. hmm... 6 st barn. OCH, ja... dom hade ju valt böcker och i regel så brukar jag läsa typ 2-3 böcker på en läsvila. MEN idag så sa alla barnen: EN BOK TILL!! Jag bah... okej..? Hur fan orkar dom höra 10 böcker.. LÅNGA böcker dessutom! Tillslut fick jag lov att säga att nu kan vi inte läsa mer för då somnar jag.. Då sa en tjej.. MÄÄÄÄÄÄN.... BARA EN till.. Jag bah: okej.. men gå och hämta en KORT bok.. Hon hämtade den kortaste som fanns typ xD haha det var kul. Så jag läste den. Sedan sprang jag ut därifrån hihi (A) snäll fröken jag är! hihi ville inte riskera att typ somna på min piggaste dag EVER!

Det var typ det jag ville berätta :)


SÅ... njut eller inte xD I DO ;) hihi



Aja....
Hare gött!



Puss<3

NU du..

Nu ska jag skriva! :D haha

kanske inte så mycket med ändå (A)


Ja.. Jag kan börja med att säga att min älskling har varit här nu sedan i tisdags! Hur underbart som helst! Han for hem idag... Det var betydligt jobbigare. Men vi ses ju igen.

Igår var det dop av Otto, min syrras nyaste bebis. HUR SÖT SOM HELST! Så då blev det fika så magen sprack.. sedan hem och äta go middan med familjen så magen sprack igen.. Sedan klädde jag och älskling ut oss till Toy Story figurerna, för då bar det av på Disneykalas.. MER fika så magen sprack (A) haha Hur kul dag som helst :)

Jag har sjukt mycket mer att berätta egentligen men.. Hmm...

Jag kan säga att jag typ fått jobb fram till jul vilket känns AWESOME!! Hur bra som helst :D Verkligen! Dagis. Roligt + att det är inte kvällar och inga helger :) vilket är TOPPEN! :) YAY! Taggar det!! :)


Nu orkar jag inte skriva mer så jag lägger upp några bilder istället... :P









hepp... tänkte ladda upp bilder men det gick på tok för SEGT... så det får bli en annan dag istället (A) haha..

Hörs ;)


Hare gött!

Puss<3

RSS 2.0