En tänkares funderingar...

Nu har jag tänkt på en sak igen...
         
          Jag älskar dig...
Är det ord som är tänkt för en person? Vid namn "Den rätte"? Är det så att man måste vara förälskad för att säga...
          Jag älskar dig
.............?
Som jag har förstått så säger man det till sin familj och till den man är tillsammans med.. Jag säger inte att det är så för alla.. Vissa säger det till sina vänner! Men jag tycker att jag personligen har väldigt lätt för att älska personer som betyder för mig! Inte för att jag är kära i dem, men bara för att dom betyder för just mig. Och därför tycker jag att varför inte visa det?
För, hur är det då för de som inte har någon de är kära i eller är tillsammans med? Ska dom aldrig få höra orden...
          Jag älskar dig
...av någon som verkligen menar det...?
Kanske kan det vara så att det är så speciella ord och det betyder så himla mycket, och därför vill man inte ''slita ut det''. Därför känns det som om man verkligen säger det, så ska man verkligen mena det! Men ibland känner iaf jag att man behöver lite extra kärlek...
Men självklart ska man inte gå runt och säga...
          Jag älskar dig
...till vem som helst/alla för då kommer de orden att tappa betydelse om man säger det bara för att säga det.. Men att sprida kärlek till sina vänner för att de ska må bättre tycker jag är viktigt!!!! För ibland behöver man lite extra kärlek bara för att få veta att man är älskad. Det tycker jag är väldigt viktigt för att man ska må bra.
Jag tycker att orden...
          Jag älskar dig
...kan ha olika betydelse. Det beror helt på vem man säger det till! Men jag tycker att de orden ska användas oftare så att man både får ge kärlek och ta emot kärlek. OCH! Man måste inte vara kär i personen för att säga...
          Jag älskar dig!
MEN!
Orden får inte användas i onödan! Det är starka ord som påverkar personen som får det sagt till sig!

Så därför!!
Jag älskar er min vänner!
Ni betyder

ingen nämnd, ingen glömd

Bara en sak som jag har tänkt på..

aja....
Hare gött!!
PUSS

Jahapp

Nu har man gjort bort matte provet...
Får se hur det går!! Känns inte så bra...



Men nu taggar jag lååååång helg!! :D

Ledig:    Fredag,   Lördag,   Söndag,   Måndag

+  att jag ska på tävling till Eskilstuna i helgen! :D Taggar de! Nu har vi gått upp till VuxenB så det känns jätte kul :D
Det bär av på fredageftermiddag halv 5 och jag kommer hem sent på söndagnatt! :D Tur att man är ledig på måndag ;)

aja...

Hare GÖTT! ;)

PUSS

Matte

Suck för matteprov är det enda jag säger... Orkar verkligen inte! Just nu känns det som att man bara vill vara hemma och sova så att man kan må bättre! Skulle verkligen behövas....... Men samtidigt så vill man ju gå till skolan för att träffa alla kompisar! Vad skulle jag göra om jag satt ensam hemma? Skulle nog troligen bli framför datorn.. Och jag vet inte om det är så mycket bättre.. SÅ
Det är väl bara att kämpa sig igenom dagarna som är kvar!



Men jag hoppas att det går fort till Påsklov! Det ät ändå hemskt att man ska behöva känna så när det precis varit sportlov..  Men att bara kunna ta det lugnt, och inte ha läxa, är nog det bästa som finns ;)

Mycket just nu! Känns ganska jobbigt....


MEN!


Jag måste ju bara berätta att jag var i Hedemora i helgen och tävlade :) Gissa vem som vann? ;) Jo vi!! :D Såååååå himla kul :D Nu har jag och Felix äntligen lyckats kvalificera oss till SM!! Jippiiiiii! Tagga SM 22-23 Maj i Karlstad ;D Längtar!



 
Och NU har jag verkligen insett hur fruktansvärt mycket jag längtar till sommaren :} SOMMAR KOM TILL MIG
Speciell när det var så himla fint väder idag med massa plusgrader!!
Sommaren är verkligen den bästa årstiden
PLUS
Att dansbandsveckan på Öland är i sommar som gör att jag längtar ännu mer!!
SÅÅÅÅÅ fruktansvärt kul!!!



Hare GÖTT!

PUSS

Har tänkt på en sak

Om det är så att man mår dåligt... Visst kan man vilja att folk ska bry sig utan att man vill att alla ska tycka synd om en? Bara en sådan sak som att säga: Jag mår dåligt.. Också får man till svar: Jaha, va tråkigt.. Sedan inge mer... I ett sådant tillfälle så känns det som om jag tagit steget att berätta att jag mår dåligt så skulle det samtidigt kännas bra om man fick berätta varför, för de mår (iaf jag) bättre av, vad berättandet än gäller. För om jag inte vill berätta så säger jag ju bara det! Men då har iaf personen man pratar med visat att den bryr sig och då känns det bättre för den som mår dåligt. Men att säga: jaha.. va tråkigt.. tycker inte jag är riktigt att bry sig. Inte vet jag, den personen kanske gör det med varför inte då skriva: Men det va ju inge kul att höra! Hoppas du blir bättre snart! Då skulle iaf jag tycka att den peronen bryr sig mer.. Så jag anser att man kan vilja att folk omkring en ska bry sig utan att man vill att dom ska tycka synd om en. Jag har själv varit stort sett i botten.. Men när man är där nere så inser man att här kan jag inte vara och man vill kämpa sig upp därifrån. Då brukar det kännas bätte om man bara får berätta! Om man mår dåligt så är det tyvär så att jag tror att man måste till botten för att må riktigt bra igen! För att hålla saker för sig själv gör att man bara tänker mer på allt negativt och mår bara sämre över det.. Bara höra en positiv röst som säger: Jag hoppas verkligen att du blir dit rätta jag igen för det är inte bra att må dåligt! Då skiner man upp inom sig själv, och tänker att allt känns mycket bättre om jag verkligen försöker må bättre.
Men för den skullen så ska man inte bara anta att alla ska fråga om man mår dåligt! Varför inte visa att man uppskattar att folk bryr sig och verkligen mena det. Så känner ju folk att de inte bryr sig för ingenting. Bara höra hur personen gnäller osv.. Att bara få höra ett: Tack så mycket! Jag uppskattar verkligen att du bryr dig! Det värmer!

Jag ville också säga att jag älskar verkligen mina vänner och jag vet att ni bryr er, och jag hoppas att ni vet jag bryr mig om er med! För det gör jag verkligen!


SÅ!
Bry er mer och var mer tacksam!  Bara en liten sak jag har tänkt på ;)


För lycka är den bästa kännslan!
Hur man får tag på den kännslan är olika.
Men att känna lycka och glädje är verkligen en sak som är nödvändigt enligt mig

Var Glad Och Lev Medans Ni Kan!
(ett litet råd)



Hare gött!

PUSS
RSS 2.0