Mysiga ensamkvällar

Men de hade varit ännu bättre med en speciell person här bredvid mig. <3

Blir riktigt mysigt dessa kvällar med mörker, tända ljus inne och mysbelysning.

Kamera

Imorgon ska jag bannemej lämna in min skräpkamera som inte fungerar!! Hoppas jag får den lagad.... HOPPAS!

Mys

Hemma mys ensam i soffan. Helt okej, men hade gärna haft en speciell person här med mig! Älsklingen! Saknar dig Elmer <3

 

 

 

<3

For you! And for you only!

KATT

Asså shit vad jag är sugen på att köpa katt! Jag har kommit på mig själv nu att jag har säkert suttit i 4 timmar idag och bara tittat på katter. Längtar så fruktansvärt efter en katt!
 
Jag kan bara inte bestämma mig vilken ras jag vill ha. Jag har ju varit inne länge nu på att skaffa en Perser. Men jag har blivit småkär i Ragdoll nu. jag har läst om dom och båda tilltalar mig på olika sätt. Jag måste fundera ett tag till.
 
PERSER
 
 
RAGDOLL
 
ÄLSKAR KATTER!

Dans

Jag är på dans i Baggis. Det är Blender som spelar och det är hur kul som helst och Blender spelar lika bra som vanligt! Detta kommer att bli en lyckad kväll. Än så länge är det toppen :)

Jobbar på!

Klipper namnskyltar och klistrar ihop. Det är så kul med pyssel, och fint blir det.

God natt!

Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen och sova. Jag kanske ska göra något korsord först. Får se om jag lyckas eller somnar i boken :P haha
Sov så gott!

<3

...

 
 
<3

Ni är vackrast i världen
Världen är vackrast i er!

<3
 
 

Hemma

Äntligen hemma efter arbetsdag + klippning. Känns bra men kommer sakna mitt långa hår.. :( Men det växer ju ut igen!

Nu funderar jag på att sätta igång med packningen inför Stockholmsresan i helgen. Efter så ska jag nog ta fram målarfärg och börja måla på en tavla som jag ska göra. Taggar! :)

Hittade en Novell

En Novell som jag skrev för några år sedan. Jag har inte läst den sedan jag skrev den. Novellen betyder mycket för mig så jag tänkte att jag skulle dela med mig...




*
                     Död för en sekund
                     Novell om döden

I wanna love somebody, love somebody like you…..
- Är du taggad?
- Men ALLTID!! Hur kan du fråga något sådant? Du då?
- Alltid!
Keith Urban på stereon, danskläderna sitter på och sminkning framför spegeln med sin bästa vän. Kan det bli bättre? Klockan är 17.00 och det bär snart iväg mot Skellefteålogen Rotan för en trevlig kväll. Vi springer ut i bilen, startar motorn och kör iväg mot Skellefteå. Det viktigaste får man inte glömma när man är på väg mot dans, dansbandsmusik.

Vi rullar ut från Umeå på E4 mot Skellefteå kl. 18.00. Ellen kör och jag sitter på passagerarsätet. Vi diggar till musiken och skrattar. Vi är så taggade, så glada har vi inte varit på länge. Ellen säger med en glad röst
- Fattar du hur bra det är att vi dansar! De är nog de bästa som hänt mig!
- Ja! Mig med! instämmer jag.
Vi sjunger högt med till alla låtar, vi har hört dem tusen gånger men de är ändå lika bra.

När vi kommit en bit på vägen så blir det väldigt snödimmigt. Ellen saktar ner farten, vi ser nästan ingenting, men som tur har vi några andra bilar framför oss som vi kan hålla koll på. De röda prickarna framför oss blir mindre och mindre. Jag ber Ellen gasa på för att vi ska kunna se dem bättre. Men plötsligt ser vi varken röda lampor eller snö, en stor lastbil är rakt framför oss.

Jag hör ingenting längre, det blir ljust och därefter blir allt suddigt. De första jag ser är mamma, hon kollar på mig och ler. Är de mig hon ler åt eller har jag något konstigt i ansikten? Hon försvinner, pappa kommer fram, han kör traktor, jag står en bit bort och kollar på. Jag blir så glad av att se pappa köra traktor, för de är något han verkligen tycker om att göra. Mamma tittar på mig igen, men nu men en ledsen blick. Varför gör hon det? Pappa suddas ut och försvinner, varför försvinner han?
- Hjälp! Skriker jag.
Ingen hör! Ingen vill höra mig! Ellen hon bara skrattar. Men varför står hela familjen samlad hos mig? Är det fest? Nej nu ser jag, syrran gifter sig! Hon ser alltid så glad ut. Hon är så vacker min syster Ewa. Mikael, Samuel och Daniel, mina andra syskon står med sina barn och kollar på. Jag tittar på alla mina syskon och inser hur mycket jag verkligen tycker om dem. Jag hoppas verkligen att familjen förstår hur mycket jag älskar dem. Nu är jag på skolan. Kompisarna, de betyder allt för mig. De är även glada allihop, det verkar vara en glad dag idag. Allt blir svart och alla gråter. Varför gråter alla?

DUNK, DUNK, DUNK, DUNK…..

Jag ser inget, allt är för ljust. En lampa lyser rakt emot mig, den är för stark, jag försöker ta bort den med händerna. Men mina armar är för svaga.. Jag ger upp och lägger armarna utmed min kropp. Jag får reda på att jag är på sjukhuset.

Några dagar senare så får jag veta att jag och Ellen varit med om en olycka. Jag har brutit ett ben och en arm och krossat ena smalbenet. Nu är frågan om jag någonsin kommer att kunna gå.
- Ellen, säger jag med en torr röst.
Sköterskorna vänder ryggen och går därifrån. Jag blir arg och förstår att något hänt! Ilskan i ens kropp när man vet att ens vän inte mår bra, den känslan är inte bra att ha.

Jag är instängd på ett rum. Allt är mörkt och kallt. Alla sladdar i mig känns inte, fast jag tycker att de borde göra det. Hoppas allt blir ljust snart. Jag vill sova men jag har inte kunnat sova nu på jätte länge. Både för att jag har ont i min kropp, men jag har även ont i min själ. Vi som skulle ha så trevligt! Varför? Den eviga frågan… Men jag har inget mer att säga. Sjuksköterskorna berättade för mig att Ellen hade dött. Min kropp, den kändes inte mer, jag hörde ingenting och jag slutade andas. Jag kunde inte röra mig.

Hon klarade sig inte. Kroppen värker, huvudet gör ont men de gör mest ont i mitt hjärta. Där finns Ellen. Men hon finns inte i verkligheten. Hon kommer att finnas i mitt hjärta länge och för evigt. Bilden kommer att vara stark, leendet, skratten och gråten. Allt kommer jag att sakna! Just nu känns allt jobbigt.

Jag var död för en sekund, men lyckades kämpa mig tillbaka, men Ellen, den bästa som finns, hon dog. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan min bästa kompis. Hon hade dött direkt på plats. Hennes änglalika ansikte hade inte skadats så mycket, med några sår fanns det nog. Men hennes hjärta hade spettsats av skrot.

*



Ellen är min bästa vän och hon lever tack och lov! Och GUD vad jag älskar henne! Hon är den bästa som finns <3
RSS 2.0