ojoj..

ooops...
Nu har jag fått en spark i baken att jag tydligen inte uppdaterar bloggen så mycket ;) SORRY xD haha! Men.. jag har som inte så mycket att skriva..

Men jag kan iaf säga att jag är j*vligt less på kyla!! Jag vill ha sommar å sol! Underbara sommar kom till MIG! :D Och jag har gjort all läxa.. (så intressant) NOT... Men.. Hmmm låt mig tänka! JA! Det är Öviksmaran imorrn och på lördag ;) sammanlagt 16 timmar dans! Det kommer bli bra (eller..?) ja jag hoppas då det :) Förra gången var då total flopp... Men jag ska f*n sattsa på att ha så kul som jag bara kan ;) Tagga middagen imorrn :D blir nog superkul!!


Sommarkvällar <3

aja...

Hare gött!

PUSS<3

Vem kan detta vara?

Tyvär... så är det som vanligt att jag har inte så mycket att säga.. :/
MEN jag kan tala om för er... ;) Jag ska fan se till att ha jävligt kul nu sista terminen på skolan! :) LEDIG ALLA MÅNDAGAR! :D få se vad kul man kan hitt på ;) haha

Men på tal om vem är detta? Dålig rubrik jag vet.. eftersom det är en väldigt ''liten'' del av detta inlägg ;) Men... bilden under är Ellen och jag.. dvs(vem är detta, Jo Ellen).. hihihi LN min underbara vän! Finns det någon som älskar dig som jag gör? tror inte det... Du är helt klart en ängel!







sedan kommer bara några randombilder...









slut på radombilder.... orkar inte lägga upp mer.. mitt internet är så sjukt stört.... funkar knappt... SUCK!

aja


Hae gött
Puss<3

6Januari10

Jahapp! Nytt år! FUN..
Året har inte börjat bra... Men jag hoppas det blir bättre ;)

Nyårskvällen va toppen! :) Thx Mickan! Uppe till halv 8 ;P Asskoj!

Nu går jag bara och väntar på en vändning mot bättre dagar! Hoppas på ett bättre år detta år :)



Puzz

RSS 2.0