Läste en sak som jag måste skriva..

Jag har köpt en bok som handlar om mitt stjärntecken. Där står det massor som är obehaglikt likt mig.. :P
Sedan läste jag om gemensamma drag tecken för tecken. Eftersom jag är Oxen och Patrik är Fiskarna så fick jag ju lov att kolla upp det :P

Så här stod det:
Oxen-Fiskarna
Här har du förhållandet som du har väntat på. Du behöver nästan aldrig visa dina horn utan kan ägna dig åt ett avkopplande och bekvämt liv tillsammans med din partner.
Båda har vad den andra behöver. Du tycker om elegans, lyx,artisteri och ett behagligt liv och leverne vilket passar den romantiske Fisken alldeles utmärkt. Han är en ytterst känslosam varelse, mycket förfinad och om han kan lukta sig till lite lyx och bekvämlighet söker han sig dit.
Som älsande kan ni vänta er romantik, men du kommer att bli förvånad med jämna mellanrum eftersom han inte går rakt på sak på samma sätt som du. Han gör saker lite omständigt. Du måste ha tålamod och du får inte kräva för mycket. Han älskar dig säkert, men han har inte alltid styrkan att visa det.

Vissa saker kanske inte stämmer.. xD men det var kul iaf ;)

Puss<3

22Juli09

Sitter ensam i min lägenhet för andra dagen i rad.. Eftersom jag jobbar natt så sover man typ halva dagen och har som ingen lust att göra något eftersom man börjar halv 8 nästa kväll igen.. :/ Känns inte alls kul efter att man haft en sådan underbar helg. Ellen och Patrik är verkligen de som jag älskar av hela mitt hjärta och inte vill tappa! Båda följde med mig till Åsele i helgen där min familj alltid samlas eftersom min älsta brorsa bror där så tar alla med sig husvagnarna och far dit :D Min familj måste ju vara det bästa! Och där inräknas LN och Patrik <3

Vi for upp till Åsele i fredags och jag, LN och Patrik gjorde fruktsallad till hela familjen som blev väldigt uppskattat :D Jag hade även bakat kladdkaka där det var 3:e gången gillt! ;) Jag SUGER på att baka men om jag ska vara ärlig så tycker jag att den jag gjorde nu blev helt ok! Sedan gjorde jag marianne fluff... det blev inte lika lyckat men det var gott ;P Eftersom det är Patriks recept så är han så sjukt mycket bättre på att göra det ;P haha Men det kanske är för att han är så himla bra på allt ;) haha (i stort sett) :P

På lördagen var det bara att gå ut på marknaden och shopa loss ;P Jag är farlig på att handla på Åselemarknaden och jag tror jag handlade upp 1100 kr typ :P det var as kul att gå men Min LN och Min Patrik ;) haha På kvällen gick vi till Öltältet! :D Riff Raff Ruff var det som spelade och det var ASKUL!!!! :D Jag var lite trött men det var kul ändå ;)

Sedan på söndagen så gick vi på marknan och köpte lite mer ;P men på kvällen fick LN lov att fara hem... :( Men jag och Patrik stannade och gick på marknaden på måndagen också :P Sedan bar det av hemmåt... :)

Allting= en underbar helg!

Synd bara att dessa dagar är det tråkigaste... :/ Jag vill inte klaga mer, men mitt jobb är verkligen INTE kul alls.. :( menmen.. i slutet blir det mycket pengar :D taggar det!


Ellen och Odine
Foto av Patrik

aja
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...

HARE GÖTT
PUSS

12Juli09

Kärlek Kärlek Kärlek!

Kärlek till så mycket!


Inte bara en underbar känsla, utan även något som man inte kan vara utan... Jag älskar att visa kärlek! Det är något som gör mina dagar väldigt ofta. Att få känna kärlek och att få ge bort like kärlek är väldigt behövligt för min del.

SÅ.....

Kärlek till er mina vänner!
Er kommer jag aldrig att glömma!! Ni bertyder och det hoppas jag att ni vet!

Kärlek Kärlek Kärlek!
RSS 2.0