Söndag idag.

Har haft en bra dag med en kompis som jag inte träffat på 4 år! :) Riktigt kul faktist! Känns inte alls som det gått 4 år sedan..

Annars har jag bara tagit det lugnt. Ska nog bara sova snart som det ser ut just nu eftersom jag ska jobba imorrn. Hoppas på en bra arbetsdag!

Men nu ska jag börja göra mig iordning för min favvosäng :D hihi

God Natt!

<3

Dans!

Har kommit hem efter en danskväll i Gräsmyr och till bandet Shake! :) det var hur kul som helst. Nu ska jag bara krypa ner under mitt täcke och sova gott :) för imorgon väntar nya äventyr ;P haha

God natt!

Ps. Tack Ellen för att jag fick vara hus dig och tack så jättemycket för den goda middagen ;) eller tack till din mamma kanske man kan säga :D love you Ellen!!



<3

Ansiktsmålning och skolavslutning

Igår var det skolavslutning i både Nyåker och Hörnsjö där jag deltog ;)

Ansiktsmålade Nyåkersbarna :)


Och kollade på syskonbarna i Hörnsjö! :)






<3

Bra dag!!

Idag har varit en toppendag! Har jobbat + att jag hunnit med jättemycket ändå! :D ta en promenad på en timme med Jossan! Bli bjuden på middag av Jossan ;) (tack!!) och sola en stund :) duscha en lååång stund och fixa med datorn OCH hinna umgås med Ellen en stund! Ändå är klockan bara 21. :) känns toppen! :) nu ska jag äta vattenmelon och dricka lite te för det är jag värd ;)

FREDAG!

Tjohoooo! Fredag! :) Taggad som fan!

Nu ska jag bara packa ihop lite kläder och sedan dra iväg till Gräsmyr på dans. Sedan bär det av hem till mamma och pappa för att sova där, för jag ska vara där imorgon. Hoppas på sol så att man kan sola lite. Och förhoppningsvis bli lite brunare! :)

Dans DanS DANS!! Tjoho!! ;)

Zlips hela kvällen!

hare gött!

<3

BALEN!

Åh herregud! 2 år sedan jag gick på balen! Ursh va tiden går fort...



Och idag var det min underbara vän Frida's tur!







Foto: Jag

Love you!

Tittat på en kattunge

Jag har tittat på en kattunge idag! ;D En Maine Coon unge.. Å GUD va söt hon var! Vill ha, vill ha! Men jag måste tänka ett tag och verkligen tänka efter om jag har tid och råd med en katt just nu. Men jag saknar en här hemma när jag är alldeles ensam.. :( + att jag bara ÄLSKAR katter huuuur mycket som helst!

En bild på en Maine Coon..



Men jag har absolut inte släppt tanken på en perser! Jag vill verkligen ha en katt i den rasen. Så det kommer att ske! Frågan är om man ska fixa sig en av varje så att dom har en kompis på dagarna så att dom inte är helt ensamma! :) :D



Saknar en katt i huset! ;)


Hare gött!

Puss<3

Saknar dig!

Åh vad jag saknar DIG!




Min prins! <3

Barnvakt!

Är hos bror min och är barnvakt åt grabbarna grus ;P Det går skitbra! Dom är så duktiga! :)

Sedan så måste jag få skriva ut min frustration.... Jag VILL ha en katt... En Perser! Men har inte råd och vet inte 100% om jag har tid med en katt just nu.. :/ Det suuuger! Jag vill så himla gärna ha en perser! Helst idag! :) I LOVE THEM!



                                    



Jag ska ta mig en allvarlig funderare om jag ska köpa en kelgris!


Hare!

Puss<3

RSS 2.0