Varför?

Varför går tiden så fort när man inte vill det? Och varför går den så långsamt när man vill att den ska gå fort?... SUCK


Ikväll är min "lediga" kväll... Men klockan är redan 20:22 och det känns som att jag nyss kom hem :( Och jag kom hem kvart i 5 i eftermiddag.. :S har inte hunnit NÅTT!


Men nu ska jag få nått gjort.. haha



Hare!



Puss<3

Rast!

Rast på jobbet.. Det kommer att kännas som 5 min som vanligt :P haha än fast det är 30 min..

Har inget sovit inatt i stort sett.. La mig halv 11 men somnade inte på ett bra tag.. vaknade typ halv 2 och kunde inte somna om.. sedan vaknade jag med jämna mellanrum tills klockan tillslut ringde kl 5 imorse.. HELT DÖD! menmen.. har man ett jobb är det bara att pallra sig upp.. :O Så äre.. Stressen har inte laggt sig än men snart så.. På fredag är det LOV i 4 dagar.. LÄNGTAR!!


Well... Life sucks sometimes ;P Men man får göra det bästa av det :)



Puss<3

Hmmmm

Ja nu sitter jag här i min brors lägenhet ensam.. Känns tomt, men inte mycket tommare än vad det redan gjort i flera dagar.. Jag hinner inte bara vara.. Jag vill bara kunna se på tv en liten stund en kväll.. Kan det vara för mycket begärt?.. Hmm.. vet inte :P Men jag mår bra men är grymt trött hela tiden och stressad.. Direkt jag avslutat något så måste jag börja på nästa sak på "listan", som typ inte exsiterar (egentligen).. Men iaf.. nu känner jag mig totalt deppig.. Kanske är det också? Eller så kanske inte? Men jag ser fram emot den dagen då jag slutar jobbet och bara kan tänka.. Idag ska jag sätta mig ner och lyssa på fåglarna en stund, och bara ta en glass..

Hare gött !

Sov GOTT! (ska försöka)


PUSS<3

Hej...

Jag har inte glömt bort bloggen.. men jag har verkligen ingen tid.. SUGER! Menmen.. jag återkommer när jag har tid och orkar!



Puss<3

True Words

"Världen är vackrare om man håller varandra i handen och går tillsammans." - Evelyn Loeb








Love this!



Puss<3

APRILAPRIL

Idag så skrev jag till min mamma på mobilen:  

"Men va!? Varför står det på Jossans blogg att hon inte kommer hem förrän i Maj? Ska hon vara kvar längre? :O"

Historien bakom... Min brorsdotter Jossan är i Teneriffa och har varit där i 6 mån och kommer hem den 17 April :P Tänkte luras med mamma OCH hon gick på det ;) SÅ kul! Hon ringde till min bror och frågade om han hört något om Jossan ändrat datum då hon kommer hem.. HAHA När hon sedan ringde till mig och sa att han inte heller viste om det så började jag skratta.. Hon fick sedan ringa tillbaka till honom och säga... "Jag blev lurad" SÅ KUL!! hehe Brorsan hade visst skrattat ganska gott åt henne också! ;)

Och sedan skrev jag ett sms till LN:

"Ja precis :P jag vet som inte om jag är taggad på att dansa eller så heller :P känner att jag vill spara pengar! :D mamma kollade upp ett flyg igår och vi är jättesugna på att fara tillbaka till där vi var i Spanien i 8an. Så om det blir av så vill man ju spara pengar :D"


Hennes Svar:

"Jamen gud! Så himla roligt! spara pengarna!!! :D"

Mitt svar:

"hihi klart jag ska spara pengar! :D :D men jag ska ingenstans! ;) aprilapril! ;D hehe"

SÅ himla kul!! HEHE


Sen lurade jag Älsklingen att jag kollat fel på mitt jobbschema, att jag inte slutade 13 som jag sagt tidigare utan 16.15.. Så jag fick lov att ta en bra mycket senare buss än vad jag tänkt.. Men när jag sedan knackade på dörren 2,5 timma tidigare än vad jag var väntad så såg han ganska chockad ut ;) haha UNDERBART! ;D


Det var allt för mig! Puss och hej ;)
RSS 2.0